2016.03.02

Ännu en dag med jobb. Skönt att ledighet väntar på fredag, innan det är dags för ännu en jobbhelg. Kommer bli så mycket jobb framöver med både heltid och helgjobb.. phewf.. Tur att denna vecka ändå varit lite lugnare. Precis som igår slutar jag tidigt även idag. Eftermiddagen igår blev ganska kaotisk.... kom hem från jobbet och vädret var strålande så det fick bli en tur med hästen. Väl tillbaka fixade jag stallet, lagade middag med mamma och skulle sedan följa med henne på Nose work kurs med Chessie. Insåg dock igår att båda mina minneskort från resan är borta.... så letade i varenda liten vrå utan att hitta dem. Grävde ner mig i sängen alldeles för länge och fick stressa för att hinna med. Som tur är hann vi ändå och de fick ha sin kursavslutning. Chessie något ofokuserad.. eller ja, inställd på att hon skulle göra något annat än använda näsan i alla fall.
 
Vädret idag ser ut att bli mycket sämre än igår, därför får det bli en dag inne när jag kommer hem. Jag har påbörjat renoveringen av mitt rum så det ska jag fortsätta med idag. Rensning av garderober står på schemat då vi ska bygga en ny garderob där de gamla har stått. Åh, vad det ska bli härligt att äntligen få lite plats i garderoben. Har så många idéer för rummet så vill verkligen bara få hålla på och få det klart!

En gammal favorit
 
 
Allmänt | | Kommentera |

2016.03.01

Jaha, nu har jag som vanligt glömt bort att jag har en blogg och får därför börja om på nytt. Senaste jag tittade in här var ju i augusti förra året och en hel del har hänt sen dess. T.ex. tog jag och en utav mina bästa vänner och barndomskompis oss till andra sidan jorden, närmare bestämt Bali och AUSTRALIEN!!! Mitt drömresemål sen så många år tillbaka och nu har jag varit där. När jag tänkter på det kan jag knappt tro att det är sant. Lilla jag tog mig ut i världen och började dessutom med den längsta flygresa jag någonsin gjort.... känns så sjukt! Utan mamma, utan pappa och utan den trygghet som jag är van vid kastade jag mig ut på okänt äventyr. För inte nog med den längsta resan i mitt liv så skulle jag ju också backpacka mig fram. Det vill säga en vecka i Bali var bokat för surfcamp och vi hade en biljett till australien bokad några dagar efter men fram till dess var planen oklar. Likadant hade vi de två första nätterna i Brisbane bokade och sen var det upp till oss. Ingen hemresebiljett...

Tänker mig att jag ska bjuda på lite bilder och berätta lite smått om vår resa i separata inlägg senare. Annars då? Jo, jag kom hem från Australien till den hemska nyheten att min farfar gått bort (och som jag saknar honom.. min farfar <3), jag har njutit av att få vara hemma med familj och träffat släktingar, jag blev överraskad av att min bästa vän stod på tågstationen i Vingåker efter att vi inte setts på 10 månader och sist men inte minst har jag blivit fast anställd fram till sommaren. Mycket har alltså hänt och jag försöker att bearbeta allt. Båda hjärnan och kroppen känns kaos för tillfället så jag försöker bara att komma tillbaka till att känna mig som mig.
 
 
En något brunare och något gladare Fanny som levde livet varje sekund.
Allmänt | | Kommentera |
Upp